Hoppkurs Ragnar Bengtsson 18-19 februari

Helgen den 18-19 februari kommer Ragnar till Skåne för två dagars hoppträning i vårt nya ridhus.
Ragnar, som numera bor i Göteborg, var tidigare förbundskapten i fälttävlan. Sedan många år har han stått bakom Malin B och Peder F i H&M:s stora internationella sponsorssatsning inom hoppsporten. Ragnar har också varit assisterande förbundskapten i hoppning vid sidan av Sylve Söderstrand, inte minst under OS i Rio i somras och fram till dess att Henrik A tillträdde som ny landslagskapten. Ragnar är en genuin hästkarl och en engagerad och otroligt kunnig tränare. Vi är superglada att ha honom tillbaka, om än bara för en helg – till att börja med. Hästar på alla nivåer mycket välkomna till Ragnars hopphelg!

Anmälan sker via mail till pernilla@flyingehus.com.
Ange hästens och ryttarens namn.\r\nRyttarens kontaktuppgifter – mobilnummer, mail, fakturaadress.
Läs mer om kursen här!
Hjärtligt välkomna!
Pernilla och Ted

Kategorier: