Guld och brons till hemmalagen vid Lag-SM för ponny. Glada medaljörer på Idaröds Fälle. Övre raden, brons till Alice Olin, Elina Dovitz, Ida Stjernrup, Hedda Birch-Jensen och Magdalena Vansten. Nedre raden, guld: Emma Troiza, Hanna Wintzell, Elliot Zaki, lagledare Ted Velander, Elvira Lindgren och Nora Lindberg.
Foto: Kim C Lundin

HEJA PONNYLAGEN!

Två veckors Lag-SM-tävlingar i fälttävlan och många fler veckors förberedelser och arbete på banan är över – och med guldkant.
Flyinge RF mönstrade två kompletta ponnylag den andra tävlingshelgen.
Facit: guld och brons, bland 21 duktiga ponnylag från hela landet.
Grattis till Hanna Wintzell//Skraedderdals Annabell, Elliot Zaki/Adams Boy, Elvira Lindgren/Dumfries Barney, Emma Troiza/Dushanbie MW och Nora Lindberg/Kokky van Orchid’s i guldlaget, och till Hedda Birch-Jensen/Brandts Cicci, Ida Stjernrup/Queen’s Wild Chervil, Magdalena Vansten/Miss Red Hunter, Elina Dovits/Antares och Alice Olin/Armanis Magic Philip som red hem brons – och till Ted Velander som tränar alla tio hemmaryttarna!
Härnäst på terrängbanan: tvådagarskurs och clinic med Yogi Breisner 17-18 oktober.
Kategorier: