KONFIRMATIONSRIDLÄGER

Vill du bli konfirmerad på ridläger?
Har du god hästvana?
Vill du utveckla din ridning?
Har du egen häst som du kan ta med?
Bor du i närheten eller långt bort?
Är du född 03-04 eller börjar 8:an hösten 2017?
Vill du ha ett minne för livet?

Svenska kyrkan Eslöv arrangerar konfirmation som avslutas med två veckors ridläger på Flyinge Kungsgård. Konfirmandtiden börjar redan i oktober 2016. Ni som kan kommer att träffas fyra söndagar under läsåret och ni som bor längre bort kan kommunicera via nätet på distans. Alla ska ha varit med på 10 gudstjänster under året innan vi ses på lägret.

TILL LÄGRET tar du med dig din häst och vi bor tillsammans på anrika Flyinge Kungsgård och har Flyinge församlingshem ett stenkast bort. Tillsammans med 19 andra ungdomar, får du då träna för några av Flyinges och Sveriges främsta tränare och pröva på dressyr, hoppning, fälttävlan och körning. Vi gör studiebesök, vi pratar och umgås kring livsfrågor och kristen tro. Du får en spännande och innehållsrik konfirmationstid.

KOSTNADEN för konfirmationsundervisningen står kyrkan för, liksom en del av lägerkostnaden. Transporterna till Flyinge ombesörjer ni själva. Kost och logi för dig och din häst, fixar vi och bekostar ni, liksom träningen. För besked om den egna kostnaden – kontakta oss!

KONFIRMATION söndagen den 8 juli 2018 i Holmby kyrka. Anmälan omgående och senast 31/7 2017 eller senare i mån av plats eller återbud. Antagningsbesked meddelas före skolstarten i augusti, då även anmälningsavgift skall betalas.

FÖR VIDARE INFORMATION
Terese Nohrborg, präst 0721-541010 terese.nohrborg@svenskakyrkan.se
Pernilla Linder Velander, ridledare 0708-640600 pernilla@flyingehus.com
Besök även hemsidan: www.konfaeslovsforsamling.se

KALENDER

Kalendern är för tillfället tom...