SUGAR CUP FLYINGE/REVINGE

20-24 MAJ 2010

Tider för helgens Sugar Cup. Träningsgrupperna är större än vanligt men det är nu träning enbart på de hinder som ingår i banan på söndag.

Parkera uppe vid gården. Sök på Google Maps: Gravaregården, Revingeby, det ligger på vägen mellan Södra Sandby och Revingeby.

Det tar 4-5 min per ekipage vid uppridningen på söndag. Direkt efter avslutad ritt; rid fram till domartornet för kommentarer och få protokollet.

Vi kommer inte att ha någon cafeteria som vi brukar pga. läget. Ber er att bara ta med en medhjälpare per ekipage så vi kan hålla 50 personsgränsen och att hålla avstånd. Efter avslutad ritt och omhändertagande av ponnyn/hästen ber vi er att åka hemåt igen så att vi inte samlas för många.

Betalning 600 kr för ponny och 800 kr per häst för träning och uppridning till Swish 123 22 44 275 senast onsdag den 20 maj, ange ryttarens namn och datum för uppridning dvs. den 24 maj.

Nordic Sugar med Betfor sponsrar Sugar Cup för ponnyer och Frank´s Zoofor stöder Sugar Cup Häst med hederspriser, vilket vi är mycket glada för 😊

Mycket välkomna!